VANZARE | INCHIRIERE |
SCOLARIZARE | RENOVARI
CONTACT RAPID: 0040 754 070 958
 

DESPRE FIRMA

KOPRAS Sp. z o.o. cu sediul central in str. Szklarnia, localitatea Wronki, este unul dintre cei mai mari producatori europeni de constructii pentru asigurarea sapaturilor provizorii, numite popular sprijiniri pentru sapaturi. Istoria firmei incepe cu anul 1987, cand Intreprinderea Mestesugareasca Marek Kopras, transformata in 1994 in “WYKOPY – SERWIS”, a demarat efectuarea de lucrari in domeniul executarii de retele de apa si canal si ameliorarea solurilor.In anul 1992 firma a construit si a produs primele constructii pentru peretii sapaturilor, iar in 2007 a revenit la denumirea initiala KOPRAS. Astazi KOPRAS inseamna o indelungata experienta in domeniul constructiei, productiei si utilizarii constructiilor pentru asigurarea sapaturilor provizorii. Cele mai noi solutii, care ies din propriul birou de proiectare si executate in propriile hale de productie cu utilizarea celor mai moderne utilaje de sudura, isi gasesc intrebuintarea in toata Europa. In ciuda expansiunii sale europene fulgeratoare, KOPRAS a ramas o firma de familie, care sustine activitatea oamenilor de afaceri polonezi.

MISIUNEA

“Livrarea sprijinirilor nu este numai business, este o misiune” a spus pentru prima oara la un curs in anul 1987 coproprietarul si presedintele firmei, Marek Kopras. Acest principiu a obligat in toti acesti ani activitatea noastra. Avem grija de siguranta pe santier si invatam respectul pentru viata oamenilor. Servesc acestui lucru numeroasele cursuri, seminarii, conferinte tehnico-stiintifice, ca si intalnirile de bransa. Multe dintre acestea sunt in continuare facute personal de presedintele firmei noastre.

KOPRAS - SIGURANTA INAINTE DE TOATE

Am fost cei dintai care am introdus pe piata produse proiectate pentru constructia instalatiilor subterane si care nu necesita intrarea in sapatura inantea instalarii sprijinirii. Angajam lucratori calificati si cu experienta practica in folosirea sprijinirilor pentru sapaturi, dobandita pe multe santiere. Produsele executate de noi sunt vandute si inchiriate in intreaga Europa, acestea poseda certificate ET europene corespunzatoare, emise la Munchen in anii 2014 si 2015.

Acordam ajutor un obtinerea dotarii pentru cumpararea sprijinirilor noastre, chiar pana la returnarea a 90 % din costurile investitiei.

SUPERIORITATEA NOASTRA

am fost cei dintai pe piata polona,
- suntem unul dintre cei mai mari producatori europeni de asigurari pentru sapaturi
- tratam fiecare client individual,
- asiguram orice sapatura
- posedam propriul birou de constructii;
- lucram cu patente proprii si verificam solutiile tehnice pe santiere,
- prodesele noastre au o viata lunga,
- lucratorii nostri au experienta practica de zeci de ani pe santiere;
- scolarizam pe clienti cum sa aiba grija de siguranta si sa foloseasca corespunzator produsele noastre, pentru a le prelungi viata
- recumparam sprijinirile, le schimbam cu altele, ne adaptam dupa clienti si etapele lor de dezvoltare, vindem si inchiriem constructii pentru sapaturi

pok4

CONTACT

  • CENTRALA

   KOPRAS Sp. z o.o.
   Szklarnia 7
   64-510 Wronki

   Mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
   Telefon: 0048 67 254 11 96
   Mob.: 0048 509 393 552
   Mob.: 0048 509 393 556
   Mob.: 0048 509 393 560
   Fax: 0048 67 254 11 26

  • NE GASESTI

  • FILIALE

   Diana Majorek
   Mob.: 0040 75 407 09 58